Fogyasztásmérési megoldások energiaszolgáltatóknak
Termékek » Poros irattár » Multical 402

MULTICAL 402

2016-ban bevezettük a hazai piacra az új MULTICAL 403  fűtési/hűtési hőfogyasztásmérőt, mely jelentős mértékben járul hozzá a TCO (total cost of ownership - tulajdonlás teljes költsége) csökkentéséhez és búcsúzunk a MULTICAL 402 készüléktől. Meglévő MULTICAL 402 rendszerekhez természetesen kommunikációs modulokat és pótalkatrészeket tudunk szállítani.
    
A MULTICAL 402 a kompakt ultrahangos hőfogyasztásmérő, amely nagy pontossággal regisztrálja a  fogyasztást. A mérő karbantartást nem igénylő, hosszú élettartamú mérőeszköz, mely  garantálja a minimális éves működési költséget. A MULTICAL 402 alkalmazható fűtési-, hűtési és kombinált fűtési/hűtési energia mérésre valamennyi víz-alapú rendszerben, ahol a közeg hőmérséklet 2-160°C. A mérőeszközt egyedi és társasházi mérésre, illetve zavarszegény ipari környezetben történő mérésre fejlesztették ki.

Főbb jellemzők:

  • 16 éves elem élettartam,
  • Set/reset funkció,
  • További két  impulzus bemenet vízmérők részére,
  • Impulzus kimenet energia és térfogatáram részére,
  • Vezetéknélküli kiolvasásás vezetéknélküli M-busz vagy rádió segítségével,

Műszaki leírás (GB): kérje e-mailben!

A Declaration of Conformity dokumentum igazolja, hogy a mérőeszköz maradéktalanul megfelel a vonatkozó legfontosabb  EU –irányelvek, úgymint: MID (Measuring Instruments Directive); LVD (Low Voltage Directive); EMC (Electromagnetic Compatibility Directive) stb. A Declaration of Conformity okmány átadásra kerül minden mérőeszköz vásárlása esetén.

A MULTICAL 402 a Kamstrup első olyan terméke mely Carbon Footprint (szénlábnyom) vizsgálattal rendelkezik. A széndioxid lábnyom egy termék vagy szolgáltatás teljes élettartama során keletkező szén-dioxid és más üvegházhatású gázok mennyisége. A mérő környezeti hatását a bölcsőtől a sírig rögzítik és ezáltal fókuszálnak a MULTICAL 402 alacsony kibocsátására.

Modulok:

Wireless (vezetéknélküli) M-busz
- Adatlap (HU)
- Gyors útmutató (HU)
Megjegyzés: Utólag rendelt vezetéknélküli M-Busz modulok esetén kérjük a mérő(k) gyári számát megadni, mivel a küldött adatok titkosításának a feloldásához  szükséges kulcsot a gyártó e szerint tudja elkészíteni.

M Busz
- Adatlap (HU)
Rádió modul
- Adatlap (HU)
MC III kompatibilis M Busz
- Adatlap (HU)

Megjegyzés: A vezetéknélküli M-busszal szerelt MC 402-esek a Kamstruptól „Transportmode”-ban érkeznek. Ez azt jelenti, hogy ebben a módban a mérők nem tudnak jeleket adni. A 2 előlapi gombot nyomva kell tartani addig, amíg meg nem jelenik a kijelzőn a CALL felirat. Ettől kezdve a mérők adják a rádiójeleket. A rádió modulos mérőkre ez nem vonatkozik.

Tartozékok:

Hőmérséklet érzékelő  és védőhüvelyek
Adatlap (HU)
Tengelyfúrt gömbcsap
Adatlap (HU)
USB Meter Reader - HCW (fűtés-hűtés-víz)
- Adatlap (HU)
M-Bus modulok
- Áttekintés (HU)
- M-Bus regiszterek (GB)​

Utoljára módosítva: 2016 december 17.

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
Copyright © 2020 - Comptech Kft.- Minden Jog Fenntartva