Fogyasztásmérési megoldások energiaszolgáltatóknak
Termékek » Mérők » Villamos fogyasztásmérők » OMNIPOWER 3 fázisú mérő

OMNIPOWER 3 fázisú mérő

  • Intelligens háromfázisú villamos  fogyasztásmérő háztartási  és ipari alkalmazásra,100A-ig.
  • Az OMNIPOWER villamos fogyasztásmérőt okos mérés (smart metering)  rendszerekhez optimalizálták és így számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja a közüzemi lehetőségek maximális kihasználása. A feszültségminőség mérése, az események naplózása és a valósidejű terhelési profil előállítása mind a négy negyed számára alapvető funkciók, továbbá a fogyasztásmérő a kommunikációs rendszerek széles választékát is támogatja.
  • Az OMNIPOWER háromfázisú mérőt előkészítették intelligens otthoni alkalmazásokhoz HAN* interfészen keresztül.
  • A háromfázisú mérő sokféle formában és változatban kapható. Attól függően, hogy milyen mérőre van szükség: megszakítóval vagy anélkül, DIN-sínes  változatban, áramváltós változatban (CT), előre beállított titkosítással vagy anélkül.  Ezek a lehetőségek mind az OMNIPOWER termékcsalád részei.

*) Home Area Network (HAN) otthoni hálózat, közel valós idejű információt nyújt a fogyasztónak otthona energiafelhasználásáról.

Az MID Cenrtificate OMNIPOWER dokumentum (érvényes 2021.12.15-ig) igazolja, hogy a mérőeszköz maradéktalanul megfelel a vonatkozó legfontosabb  EU–irányelnek azaz a  MID (Measuring Instruments Directive); irányelvnek.

Gyártóművi nyilatkozat a megfelelésről.

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
Copyright © 2020 - Comptech Kft.- Minden Jog Fenntartva