Fogyasztásmérési megoldások energiaszolgáltatóknak

MULTICAL 303

A kompakt lakossági hőfogyasztásmérő
Pontos, robusztus és rendkívül sokoldalú

  • A MULTICAL 303 a közüzemi szolgáltatók és a társasházkezelők részére biztosítja a pontos fogyasztási adatokat a számlázáshoz, valamint az épületek és az elosztó hálózatok energia-hatékonyságának optimalizálásához. A datagramok könnyen konfigurálhatók a felhasználók egyedi igényeinek megfelelően.
  • A feladatok egyszerűsítése érdekében a MULTICAL 303-at távoli kiolvasásra tervezték, így mindig kéznél van a szükséges adat anélkül, hogy időt fordítanánk az adatgyűjtésre, és zavarnánk a fogyasztókat. A READy rendszer alkalmazásával gond nélkül gyűjthetők a fogyasztási adatok.
  • A kompakt MULTICAL 303 kis mérete és sokoldalúsága következtében különösen a lakóépületekben történő alkalmazásoknál előnyös. Több paraméter a helyszínen, az egy nyomógombos rendszer segítségével, különösebb szerszámok vagy berendezések nélkül konfigurálható. 

További részleteket itt (quick infó), illetve az adatlapon olvashat.

A Declaration of Conformity dokumentum igazolja, hogy a mérőeszköz maradéktalanul megfelel a vonatkozó legfontosabb  EU–irányelveknek úgymint: MID (Measuring Instruments Directive); LVD (Low Voltage Directive); EMC (Electromagnetic Compatibility Directive) stb.
A Declaration of Conformity okmány átadásra kerül minden mérőeszköz vásárlása esetén. A kedves vevők az áru csomagolásában találják, kérjük őrizzék meg. Az okmány egyszerű magyar fordítása innen letölthető.

 

Utoljára módosítva: 2024 február 9.

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
Copyright © 2020 - Comptech Kft.- Minden Jog Fenntartva