Fogyasztásmérési megoldások energiaszolgáltatóknak
Termékek » Mérők » Villamos fogyasztásmérők

Villamos fogyasztásmérők

A Kamstrup mozgó alkatrész nem tartalmazó 1 és 3 fázisú, négy negyedes villamos fogyasztásmérők (különböző célra: lakossági és ipari) széles választéka áll a felhasználók rendelkezésére. Várjuk a villamos szakembereknek a méréstechnikai rendszerintegrátorok (smart meterig, smart home - intelligens -  mérés, otthon- projektek) tervezőinek/kivitelezőinek az érdeklődését. A mozgó alkatrész nélküli konstrukció megakadályozza a mechanikai kopást és a fogyasztásmérő kevésbé érzékeny a külső behatások iránt.

Az általános célú (közvetlen csatlakozású) valamint az ipari villamos fogyasztásmétrők (áramváltóval), illetve valamennyi Kamstrup termék közös jellemzője a nagy felbontású kijelző, stabilitás, pontosság, rugalmasság, tartósság és a rendkívül alacsony szervizigény. A rendelkezésre álló teszt eszközökkel a fogyasztásmérők helyes működése gyorsan ellenőrizhető.

A következőkben az egyes mérőtípusokról talál rövid ismertetőt, részletes adatlapot, szerelési útmutatót. Ezek a dokumentumok egyaránt segítik a tervezőket és a kivitelezőket. üzemeltetőket és a beszerzőket.

Megtalálja az egyes mérőtípusok alatt a bedugható (plug-in) kommunikációs modulok leírását is.
Csak felsorolásszerűen a modulválaszték: GSM/GPRS7i; M-Bus; Wireless M-Bus; Wireless M-Bus-Master (koncentrátor, villamos fogyasztásmérőhöz fejlesztés alatt); LON; RS 232; RS 485; TCP/IP; KNX; ZigBee; WiFi (WLAN); Z-Wave modulok.

Villamos fogyasztásmérők gyártása

Ha a böngésző nem támogatja a videó lejátszást, az mp4 fájl letölthető innen.


Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
Copyright © 2020 - Comptech Kft.- Minden Jog Fenntartva