Fogyasztásmérési megoldások energiaszolgáltatóknak
Termékek » Mérőkiolvasás » Kézi kiolvasás

Kézi kiolvasás

Annak ellenére, hogy mérők adatainak leolvasása hagyományos módon történik, az eljárás egyszerű kezelhetőséget, pontos és helyes adatátvitelt biztosít.

Egy a külső falsíkra szerelt egyszerű adat csatlakozóval és a kézi terminál alkalmazásával a fogyasztók zavarása nélkül a fogyasztási adatok gyorsan és egyszerűen leolvashatók.

Optikai fej

PC vagy MULTITERM kézi terminál és energiamérők közötti kétirányú adatátvitelt biztosít. Az egyszerű kiolvasástól a számlázásig, ill. a mérők programozására is használható.

Adatlap (GB)


MULTITERM Pro G2 kézi terminál

Mozgó munkaerő részre optimalizált. Kézi beírás, optikai fej, adat csatlakozó vagy rádiós kiolvasási lehetőség. Kiolvas Kamstrup hő-(hűtés) mennyiség-, elektromos fogyasztás-, víz fogyasztás-mérőket, valamint harmadik fél által gyártott mérőket is. 10 kiolvasási útvonal tárolása, a konkrét mérési helyek pontos címével.

- Adatlap (HU)
Rövid útmutató (GB)


USB Meter Reader

A Kamstrup USB Meter Reader lehetővé teszi a rádió modullal ellátott fűtési/hűtési hőfogyasztásmérők, elektromos fogyasztásmérők, vízmérők gyors és egyszerű, vezeték nélküli kiolvasását. A kiolvasás mérőként 3-5 másodpercet vesz igénybe. Maximális mérőszám: 800 db.

Az USB Meter reader szoftver letölthető a következő címről: http://static.kamstrup.dk/hardlink/usb/pick.php

Mint hírlevelünkben olvasható a USB stick megoldás forgalmazása megszűnik. A vezeték nélküli M-bus kommunikációval rendelkező fogyasztásmérők innentől a READy Converter-Basic eszközzel leolvashatók az EU 868.95 MHz-es frekvencián.


Wireless (vezetéknélküli) M-busz

A vezetéknélküli M-Busz rendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű adatkiolvasást a vezetéknélküli M-Busz modullal ellátott Kamstrup MULTICAL®402 hőfogyasztásmérőből.

A Kamstrup vezeték nélküli M-Bus rendszere egy plug and play fogyasztásmérő leolvasó rendszer. Az adatok cseréje gyors és automatikus. A vezeték nélküli M-busz olvasót  frissíteni lehet új funkciókkal a PC program segítségével. A legegyszerűbb formájában a vezeték nélküli M-Busz rendszer tartalmaz egy MULTICAL® 402 hőfogyasztásmérőt vezetéknélküli M-busz modullal, vezeték nélküli M-Busz olvasót és egy PC-programot a konfiguráláshoz és az adatok kiolvasásához.


Bluetooth optikai fej

A Bluetooth optikai fej lehetővé teszi hogy a mérőből a fogyasztási adatokat egy okostelefon és a READy alkalmazás segítségével kiolvassák..


READy Suite alkalmazás

Okostelefon alkalmazás fűtési/hűtési hőfogyasztásmérők és vízmérők mérésadatainak gyűjtéséhez.


Amsterdamban az European Utility Week 2014 Kiállításon és Konferencián 2014 novemberében mutatta be a Kamstrup  ezt az új fogyasztásmérési adatgyűjtő Applikációt.

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
Copyright © 2020 - Comptech Kft.- Minden Jog Fenntartva